Τρελές πωλήσεις για το iPhone 4

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Μπορεί το iPhone 4 να είναι η μελλοντική best seller συσκευή της Apple? Σίγουρα αυτό μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει, ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, την πρώτη ημέρα διάθεσή του, το νέο smartphone της εταιρείας σημείωσε από 1 έως 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τον πραγματικό αριθμό συσκευών που πωλήθηκαν την πρώτη ημέρα, βέβαια μόνο η Apple μπορεί να τον γνωρίζει αλλά οι 600.000 προπαραγγελίες, οι 100.000 πωλήσεις στα AppStores και οι 50.000 πωλήσεις στο Best Buy και όλα αυτά μόνο για την Αμερικάνικη αγορά, δίνουν ένα πρώτο δείγμα της αποδοχής του iPhone 4.

Αν υπολογίσει κανείς τα νούμερα αυτά x2 για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ίσως οι εκτιμήσεις για πώληση 1,5 εκατομμυρίων συσκευών την πρώτη ημέρα διάθεσης, να μην απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.. Η αναμονή ήταν μεγάλη, ωστόσο αναμένεται να δούμε πόσο θα συνεχιστεί, καθώς τα πρώτα προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την οθόνη, όσο και με την κεραία του iPhone 4 έχουν ήδη βγει στο διαδίκτυο.

Προβλήματα που η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε από ένα made by Apple προϊόν, και για τα οποία η εταιρεία θα πρέπει να δώσει κάποιες σαφείς εξηγήσεις και όχι εξηγήσεις του τύπου “Κρατήστε το αλλιώς”…

Για κάποια άλλα δημοσιεύματα που θέλουν ένα iPhone 4 να σπάει μετά από συνεχείς πτώσεις ή να θρυμματίζεται στο blender, αυτά μόνο αστεία μπορούν αν χαρακτηριστούν αφού μιλάμε για ένα κινητό και όχι για κάποιο αντικείμενο από πέτρα… Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μας εκτίμηση..


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".