Η Google χρησιμοποιεί τα smartphones για remote control

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον kostasm

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.


Android και iPhone για τηλεχειριστήρια της Google TV

 

Η Google επιβεβαίωσε  ότι οι χρήστες της επερχόμενης τηλεοπτικής πλατφόρμας Google TV θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ελέγχουν τις υπηρεσίες της πλατφόρμας – και όχι μόνο τα Android-based smartphones.

google iphone

Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε το Android κινητό σας ή το iPhone, ως τηλεχειριστήριο και θα είναι δυνατός ο έλεγχος της [Google TV] χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας“, δήλωσε ο Britney Bohnet, Product Marketing Manager της Google.”Μπορείτε να φανταστείτε να ψάχνετε ένα κανάλι χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας; Όλα θα είναι δυνατά μόνο σε μερικούς μήνες [...] Σύντομα θα φέρουμε δεκάδες χιλιάδες παρόμοια apps που θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο “,όπως τόνισε ο Britney Bohnet.

Τα σχόλια αυτά έγιναν κατά την ομιλία κλεισίματος της IFA η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".