Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις για τα Windows 8

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Μιλώντας σε σύνοδο με developers που διεξήχθη στην Ιαπωνία, ο Steve Ballmer αναφέρθηκε στην επόμενη έκδοση των Windows. Μάλιστα, για πρώτη φορά ακούστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι η επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού θα ονομάζεται Windows 8.

 

Προφανώς, δουλεύουμε σκληρά πάνω στα επόμενα Windows. Όσο προχωράει η χρονιά, θα ακούτε όλο και περισσότερα για τα Windows 8“, είπε χαρακτηριστικά ο Ballmer, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι το νέο λειτουργικό θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

 

Βέβαια, το ότι ο Ballmer χρησιμοποίησε τον όρο “Windows 8″ δε σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική ονομασία του λειτουργικού. Με δεδομένο, πάντως, ότι τα Windows 7 έχουν συγκεντρώσει πολλούς επαίνους από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους, δε θα ήταν καθόλου περίεργο να ονομαστεί ο διάδοχος Windows 8. Με αυτό τον τρόπο, η Microsoft θα στείλει το μήνυμα ότι συνεχίζει χτίζοντας πάνω στην επιτυχία ενός εξαιρετικού προϊόντος.

 

Πηγή: bit-tech


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις για τα Windows 8


  1. άιντε να δούμε τι έχει φτιάξει και η microsoft. Ελπίζω να μην είναι καμιά μεγάλη πατάτα όπως τα windows vista. Με τα windows 7 έμεινα ευχαριστημένος μπορώ να πω (πάντα μιλάω για windows os).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".