Παράνομες Πινακίδες, Καταγγελίες και μέσω iPhone

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Στη διάθεση εφαρμογής για iPhone προχώρησε η δράση illegalsigns.gov.gr. Από σήμερα οι κάτοχοι iPhone μπορούν να καταγγείλουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες μέσω του κινητού τους. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες φωτογραφίζουν την πινακίδα που θέλουν να επισημάνουν, συμπληρώνουν, προαιρετικά, τα στοιχεία τους ή κάποιο σχόλιο και αποστέλλουν την καταγγελία στο illegalsigns. Το illegalsigns, σε συνεργασία με την Τροχαία επιβεβαιώνει την καταγγελία και την αναρτά στο σχετικό χάρτη.

 

Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store της Apple πατώντας εδώ.

Πηγή: illegalsigns.gov.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".