Σημαντική διάκριση για την Panda Security

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η Panda Security ανακοίνωσε ότι το νέο Panda Internet Security 2011 κατέλαβε την πρώτη θέση στις συγκριτικές δοκιμές Security Suites Performance Test που πραγματοποίησε ο αναγνωρισμένος και ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών anti-virus, AV-Comparatives.org.

Η Panda Security απέσπασε την υψηλότερη διάκριση (Advanced+) και την καλύτερη συνολική απόδοση μεταξύ των ανταγωνιστικών προϊόντων άλλων εταιρειών. Η συγκριτική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου και εξετάστηκαν οι συνολικές επιδόσεις σε διάφορες σουίτες ασφαλείας.

“Για τους χρήστες είναι πολύ σημαντικό το antivirus software να παρέχει μέγιστη προστασία στο σύστημά τους, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του υπολογιστή”, δήλωσε σχετικά ο κος Andreas Clementi, διευθύνων σύμβουλος του ΑV-Comparatives.org.“Η ικανότητα της Panda Security να ανιχνεύει και να αναλύει επικίνδυνο malware στο cloud, έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τα παραπάνω, με αποτελεσματικό τρόπο”.

Όλη η σειρά προϊόντων της Panda Security, τόσο για οικιακούς χρήστες, όσο και για επιχειρήσεις, χρησιμοποιεί το Collective Intelligence, ένα σύστημα που έχει αναπτύξει η ίδια η Panda Security, βάσει του οποίου συλλέγει και επεξεργάζεται αυτόματα, εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί στο PC του χρήστη.

Αυτή η προσέγγιση δίνει στην Panda Security τη δυνατότητα να προσφέρει άμεση και διακριτική προστασία από γνωστά και άγνωστα malware. Το Collective Intelligence δεν βασίζεται στην παραδοσιακή προσέγγιση τοπικών αρχείων και έτσι τα προϊόντα της Panda Security μπορούν να προσφέρουν ταχύτερη αναζήτηση, όπως απέδειξαν τελικά και τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του AV-Comparatives.org. To Panda Internet Security 2011 καθώς και οι υπόλοιπες σουίτες ασφαλείας για οικιακούς χρήστες της Panda έχουν αυξήσει κατά 50% την απόδοσή τους σε περιβάλλον λειτουργικού Windows 7, σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις.

Πέραν όμως της διάκρισης στον τομέα της απόδοσης, η Panda Security κατάφερε να διακριθεί και σε άλλους τομείς σύγκρισης πέραν των δοκιμών του AV-Comparatives.org. Μεταξύ των διακρίσεων αυτών περιλαμβάνονται:

• Full Product Test by AV-Test.org (Αύγουστος 2010): Το Panda Internet Security 2010 κατάφερε να αποσπάσει υψηλές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον κο Andreas Marx, CEO του AV-Test.org, “Το Panda Internet Security ήταν ένα από τα μόλις τρία προϊόντα που κατάφεραν να πετύχουν το υψηλότερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των εξαντλητικών δοκιμών που κράτησαν 12 εβδομάδες”.


• PC Security Labs Total Protection Test (Αύγουστος 2010): Το Panda Internet Security 2010 πέτυχε τη διάκριση των 5 αστέρων στην κατάταξη και ένα ειδικό βραβείο “Top Detection” (Κορυφαία ανίχνευση) από όλες τις λύσεις που δοκιμάστηκαν σε ανεξάρτητο κινέζικο εργαστήριο.


• Product Review by Computerworld (Ιούλιος 2010): Το Panda Internet Security 2010 παρουσιάστηκε από τον συντάκτη Frank Ohlhorst ο οποίος το χαρακτήρισε ως ένα προϊόν που παρέχει μέγιστη προστασία με ελάχιστη απασχόληση του συστήματος.

•Retrospective/Proactive Test by AV-Comparatives.org (Μάιος 2010): Το Panda Antivirus Pro 2010, έλαβε την κορυφαία διάκριση, χάρη στις proactive δυνατότητες ανίχνευσης κακόβουλων επιθέσεων, ενώ ανίχνευσε εντυπωσιακό αριθμό νέου malware χρησιμοποιώντας μόνο heuristics και generic signatures.


• On-Demand Malware Detection Test by AV-Comparatives.org (Φεβρουάριος 2010): Το Panda Antivirus Pro 2010 καταφέρνει να διακριθεί με ποσοστό 99,2% στην ανίχνευση όλων των κακόβουλων επιθέσεων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

“Αυτά τα ανεξάρτητα αποτελέσματα της δοκιμής καταδεικνύουν ότι μία εφαρμογή antivirus μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά, χωρίς να απασχολεί πολύτιμους πόρους απόδοσης ενός συστήματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μέγιστη προστασία” δήλωσε σχετικά ο κος Pedro Bustamante, Senior Research Advisor της Panda Security.“Η Panda είναι σε θέση να παρέχει άριστη προστασία με ελάχιστη απασχόληση των πόρων του συστήματος βασιζόμενη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες ανίχνευσης που είναι cloud based”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Internet Security 2011 κάνετε κλικ εδώ .

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".