Συνεργασία Dell με την Aruba Networks

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


H Dell και η Aruba Networks ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία για την παροχή των ασύρματων λύσεων δικτύωσης της Aruba από τη σειρά W των Dell PowerConnect. Η σειρά λύσεων ασύρματης δικτύωσης PowerConnect W της Dell θα βοηθήσει τους πελάτες να κλιμακώσουν δυναμικά τα δίκτυά τους παρέχοντας συνδεσιμότητα και ασφάλεια επιχειρηματικής κλάσης σε εργαζόμενους που μετακινούνται.

Μέσα από ένα εποπτικό περιβάλλον και μια κεντρική κονσόλα διαχείρισης, οι επαγγελματίες πληροφορικής θα μπορούν να διαχειρίζονται χιλιάδες ασύρματα access points. Oι τελικοί χρήστες θα απολαμβάνουν πρόσβαση πρακτικά από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή σε κρίσιμες πληροφορίες και εφαρμογές που χρειάζονται περισσότερο. Η σειρά PowerConnect W έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στην εγκατάσταση και να πραγματοποιεί απρόσκοπτη ιεράρχηση του εύρους ζώνης με βάση τις απαιτήσεις των εφαρμογών σε ένα δυναμικό και ταχύτατα μεταβαλλόμενο δίκτυο.

Οι ελεγκτές της σειράς W θα επιτρέπουν εύκολη ενσωμάτωση στα υφιστάμενα δίκτυα οργανισμών, για να επεκτείνουν τους δικτυακούς πόρους με ασφάλεια και αποδοτικότητα στους εν κινήσει εργαζόμενους. Αφού εγκατασταθούν, με την αυτοματοποιημένη διαμόρφωση και παραμετροποίηση των access points θα βοηθήσουν στη μείωση του χρόνου εγκατάστασης, ενώ η κεντρική διαχείριση επιτρέπει στους διαχειριστές να αξιοποιήσουν γρήγορα τα οφέλη μιας πλήρως ενοποιημένης και διαχειρίσιμης ασύρματης λύσης.

Αυτά τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και φορητότητας ωφελούν τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποκαταστημάτων τους, τους δημόσιους οργανισμούς, τους οργανισμούς στο χώρο της υγείας καθώς και τις μικρές επιχειρήσεις.

Η σειρά W των προϊόντων ασύρματης δικτύωσης Dell PowerConnect εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη σε πελάτες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το τρίμηνο,και στο άμεσο μέλλον σε άλλες χώρες. ΟΙ λύσεις θα είναι διαθέσιμες από τη Dell και τους συνεργάτες καναλιού Dell PartnerDirect.

Δηλώσεις

«Καθώς οι χρήστες των τεχνολογιών της Dell στο επιχειρηματικό περιβάλλον μετακινούνται ολοένα και περισσότερο, η σειρά W των PowerConnect παρέχει κορυφαίες, κεντρικά διαχειρίσιμες λύσεις ασύρματης δικτύωσης. Τα ασύρματα τοπικά δίκτυα αποτελούν τέλειο συμπλήρωμα στην υφιστάμενη σειρά των λύσεων δικτύωσης PowerConnect και βοηθούν την Dell να παρέχει μια πλήρη λύση»,αναφέρει ο Brad Anderson, Senior Vice President του Enterprise Product Group της Dell. «Η συνεργασία μας με την Aruba παρέχει λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των τελικών χρηστών για εύρος ζώνης και των διαχειριστών IT για ασφάλεια και διαχειρισιμότητα».

«Το αυξανόμενο τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού που βρίσκεται εν κινήσει οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σχεδίασης των εταιρικών δικτύων», αναφέρει ο Hitesh Sheth, COO της Aruba.«Η συνεχής και ασφαλής πρόσβαση στο δίκτυο, είτε εντός της επιχείρησης είτε από το εξωτερικό αποτελεί κλειδί στην παραγωγικότητα. Επιβεβαιωμένες από περισσότερους από 11.000 πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ασύρματα δίκτυα 802.11n και οι λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης της Aruba, παρέχουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία πρόσβασης δικτύου που αναζητούν οι εν κινήσει χρήστες. Με τη συμφωνία αυτή, οι βέλτιστης ασφάλειας λύσεις μας για φορητότητα είναι διαθέσιμες τώρα από την Dell, που είναι αναγνωρισμένη για την αξία και τις υπηρεσίες της.»

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".