Χρήματα από το internet

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Οδηγός για τους νέους webmasters και affiliate marketers

Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι έχετε ψάξει για τον όρο χρήματα από το internet ή χρήματα μέσω internet, θα έχετε δει διάφορες ιστοσελίδες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα μέσα από το internet χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα. Αίσθηση μου κάνει φυσικά, οι διαφημίσεις που υπάρχουν στο εξωτερικό, μιας και εκεί θα δείτε άτομα να ισχυρίζονται ότι αγοράζοντας το ebook τους θα καταφέρετε να κάνετε μια περιουσία μέσα από τη μέθοδο τους. Οι περισσότεροι φυσικά δεν τα πιστεύουμε και καλά κάνουμε. Υπάρχουν όμως πράγματι άτομα που βγάζουν χρήματα από το internet και στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη αρκετές ευκαιρίες, μιας και είμαστε ακόμη στην αρχή. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα μυστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Για να βγάλετε χρήματα από το internet, χρειάζεται να δουλέψετε!

Η διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να βγάλει χρήματα από το internet σπάνια γίνεται χωρίς να ξοδέψει κάποια χρήματα πρώτα και φυσικά δεν είναι ποτέ μα ποτέ εύκολη! Είναι παρόλα αυτά πιθανό να βγάλει κάποιος χρήματα μέσα από το internet, αν όχι τα τεράστια ποσά που ισχυρίζονται κάποιοι ότι βγάζουν στην ύπνο τους, αλλά ο στόχος ενός μέσου μισθού, είναι ένας εφικτός στόχος. Το βασικό πράγμα πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε, είναι να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Είτε λοιπόν αποφασίσετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας, είτε να ασχοληθείτε με το affiliate marketing, θα πρέπει να βρείτε μία μέθοδο που θα σας αρέσει. Πιστέψτε με, αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλετε χρήματα από το internet.

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο εργαλείο ή βιβλίο λοιπόν, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα σε αξιόπιστες ιστοσελίδες, οι οποίες συνήθως είναι κοινότητες και παρουσιάζουν πιο ανεξάρτητες κριτικές από τις ιστοσελίδες που πουλάνε τα προϊόντα τους. Μην εντυπωσιάζεστε από τις διαφημίσεις και από αυτά που λένε. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε μία λεπτομερής έρευνα πάνω στο προϊόν. Δείτε τι λένε άλλοι χρήστες και αν αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν ή μεθοδολογία είναι τόσο καλό όσο λένε, τότε πιθανότατα να είναι κιόλας.

Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Άσχετα με τη μέθοδο που θα επιλέγετε για να βγάλετε χρήματα από το internet, πρέπει να θέσετε κάποιους στόχους. Το βασικό λάθος που έκανα και κάνω ακόμη και τώρα αρκετές φορές, είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπερεκτιμηθεί μία κατάσταση ή να χάσουμε την πειθαρχία μας και να σκεφτούμε να ξεκινήσουμε κάτι άλλο. Δεν είναι λίγες οι φορές για παράδειγμα που μπορεί να προωθήσουμε μία ιστοσελίδα και τελικά να μην έχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε.

Επιμονή και προσπάθεια

Αυτό που συνήθως διαχωρίζει τους ανθρώπους που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία είναι η επιμονή και η προσπάθεια τους σε ένα πράγμα. Εάν έχετε υπομονή και επιμονή, τότε μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε καταιγίδα και πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Για να συνεχίσετε όμως να είστε υπομονετικός, πρέπει να έχετε κάποιο κίνητρο. Αυτό μπορεί να είναι το διάβασμα βιβλίων ή εκπαιδευτικών βίντεο, τα οποία μπορούν να σας δώσουν έμπνευση ή να σας βγάλουν από κάποιο φαινομενικό αδιέξοδο.

Να ξέρετε ότι η επιτυχία και τα χρήματα μέσα από το internet δεν έρχονται από την μία μέρα στην άλλη. Είναι σαν να έχετε επιχείρηση και όπως η κάθε επιχείρηση χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθείτε και να βγάλετε χρήματα.

Εάν έχετε να προτείνετε ή να προσθέσετε κάτι στον παραπάνω οδηγό, θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

7 Σχόλια στο Άρθρο “Χρήματα από το internet


 1. Το μεγαλύτερο ποσοστό ενθουσιάζεται με την ιδέα ότι θα βγάζει εύκολα χρήματα και ΓΡΗΓΟΡΑ και φυσικά απογοητεύεται αμέσως και τα παρατάει.Οπότε μένει στα μικρο-ποσα που του έφερε η Google ή κάποιος affiliate.

  Μετά υπάρχει μια μικρή κατηγορία που βγάζει έναν μικρό μισθό τον μήνα όπως είπες και υπάρχει και κάποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που ζουν ΚΑΛΑ μέσω ιντερνετ.Κατα την γνώμη μου θέλει στόχευση,υπομονή,γνώση και ΤΥΧΗ για να πάει κάποιος καλά.

 2. Το βασικό είναι να μην απογοητεύεται κάποιος με τις πρώτες αποτυχίες, οι οποίες είναι λογικό ότι θα συμβούν. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτοί οι ελάχιστο που βγάζουν τα χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, δεν υπάρχει περίπτωση να πουν σε κανέναν τη μεθοδολογία που ακολουθούν, γιατί έτσι θα χάσουν τα έσοδα τους οι ίδιοι.

 3. Ε προφανώς,αφού είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού!! τα πάντα,από την κατάταξη μέχρι και το πόσο θα παίρνεις σε κάθε κλικ.

 4. Πάνω σε αυτό να τονίσω ότι στην Ελλάδα τα κλικ και τα commissions μπορεί να είναι μικρότερα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις κλικ, σε σχέση με ιστοσελίδες του εξωτερικού. Για τα επίπεδα της Ελλάδας, έχουμε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσουμε χρήματα από το affiliate marketing.

 5. Συμφωνώ με όλα αυτά που ύπατε και θα συμπληρώσω.
  Υπάρχουν πολλοί έξω που σου προσφέρουν απλούς τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Όταν είναι κάποιος αρχάριος είναι πολύ εύκολο να πιστέψει αυτά, όπως έγινε με εμένα και πολλούς ακόμα. Ευτυχώς όμως εγώ μόνο τα πίστευα και δεν έκανα καμία κίνηση. Ξέρουμε όλοι για να έχεις λεφτά απαιτεί κόπο αλλά πάλη “τρόμε” τα παραμύθια τους.
  Από τότε που γνώρισα των Alex μου εξήγησε μερικά πράγματα και από εκεί και πέρα σκέφτομαι πολύ ποιο σωστά….. Ευχαριστώ Alex.

 6. johnniewalker on said:

  Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλους αλλά ιδιαίτερα με τον vasilis ;)

 7. Καλησπέρα σας, οφείλω να συμφωνήσω με τον τίτλο: Για να βγάλετε χρήματα από το internet, χρειάζεται να δουλέψετε!

  Θα ήθελα να σταθώ όμως στις ευκαιρίες που έχει κάποιος μέσω των site που σε πληρώνουν βλέποντας διαφημίσεις. Πρόσφατα έμαθα για το Neobux και οφείλω να ομολογήσω ότι αν εχεις επιμονή και τακτική μπορείς να κερδίσεις από καλά εως αρκετά χρήματα.

  Τα πάντα είναι υπομονή και επιμονη!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".