Χρήματα μέσω internet: Ο σωστός τρόπος σκέψης

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον GeorgeGeorgiou

Ο Γιώργος ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το internet marketing και είναι ο δημιουργός του πακέτο ηλεκτρονικών βιβλίων "το μυστικό για να βγάλεις χρήματα από το internet". Στην ιστοσελίδα του μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες και τρόπους εργασίας από το σπίτι Πρόσφατα δημιούργησε μια ιστοσελίδα με ολοκληρωμένα Seo μαθήματα όπου ο καθένας μπορεί να μάθει πως ακριβώς σχεδιάζεται και εκτελείται από το μηδέν μια καμπάνια βελτιστοποίησης ιστοσελίδας. Δες περισσότερα εδώ: Seo μαθήματα 2013 Μπορείς να τον βρεις εδώ: Google plus


χρήματα από το internetΣε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από το internet, αλλά θα ασχοληθούμε με κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ πιο σημαντικό και που χωρίς αυτό οι πιθανότητες επιτυχίας στο  make money online είναι σχεδόν μηδενικές.

Υπάρχουν πολύ τρόποι  με τους οποίους μπορείς να ασχοληθείς δουλεύοντας από το σπίτι και να καταφέρεις να κερδίζεις χρήματα από το internet: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μια ιστοσελίδα, ένα blog, το ebay, affiliate marketing  κλπ.

Κάποιοι τρόποι είναι πιο αποδοτικοί από τους άλλους  και πολλοί από αυτούς ουσιαστικά δουλεύουν με τον ίδιο μηχανισμό. Αυτό που πρέπει να μάθεις όμως πριν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους, είναι ότι για να φθάσεις στην επιτυχία  πρέπει να σκέφτεσαι σωστά από την αρχή.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος σκέψης?

 

1) Μπορείς να τα καταφέρεις

 Πρέπει να ξεκινήσεις με την ψυχολογία ότι θα τα καταφέρεις. Μην σε φοβίζει το γεγονός ότι  στην αρχή σου φαίνονται όλα σχετικά δύσκολα.  Δεν γεννήθηκε κανένας γνωρίζοντας πως θα βγάλει χρήματα από το internet. Το μυστικό όλων αυτών  που θεωρούνται πετυχημένοι στον χώρο είναι  η προσπάθεια, η συνεχής μάθηση, η αποφασιστικότητα και η θέληση για επιτυχία.

2) Δεν θα βγάλεις χρήματα από την πρώτη μέρα

Θέλεις να βγάλεις σε 5 μέρες 1000 ευρώ χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου? Λυπάμαι που θα στο πω.. αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ξέχνα τα χρήματα. Επικεντρώσου σε αυτά που πρέπει να μάθεις και να κάνεις και να είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σε συμβουλεύω όποτε πέφτεις σε ιστοσελίδα που σου υπόσχεται ότι θα κερδίσεις 200 και 400 ευρώ μέσα σε 3-4 ώρες να απομακρυνθείς αμέσως.

3) Δεν αποδίδουν όλοι οι τρόποι

Όπως ανέφερα και παραπάνω υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταφέρεις να κερδίζεις χρήματα από το internet.  Κατά την γνώμη μου το affiliate marketing είναι ένας από τους αποδοτικότερους φθάνει βέβαια να αξιοποιηθεί σωστά.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

18 Σχόλια στο Άρθρο “Χρήματα μέσω internet: Ο σωστός τρόπος σκέψης


 1. Αυτό που μετράει περισσότερο και θα συμφωνήσω μαζί σου Γιώργο, είναι ότι πρέπει πάντα να ξεκινάμε με θετική ψυχολογία για να κάνουμε κάτι. Ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας όπως αναφέρεις είναι και η υπομονή. Δυστυχώς υπάρχει μία πολύ κακή αντίληψη ότι τα λεφτά από το internet βγαίνουν χωρίς να κάνουμε τίποτα και φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει πουθενά.

 2. Νομίζω πάντως είμαστε σε λάθος χώρα!! Μιας και μίλησες γι affiliate marketing,με τέτοια κρίση το θεωρώ δύσκολο να βγάλεις λεφτά.

  Επίσης εγώ και με adsense προσπαθώ να αποκομίσω κέρδη,αλλά κι εδώ η κρίση έχει φέρει σαν αποτέλεσμα την δραματική μείωση του CPC.

 3. Στην Ελλάδα έχουμε κρίση, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πενιχρός. Με τον ίδιο χρόνο που ξοδεύεις στην Ελλάδα, έξω θα έβγαζες ίσως λιγότερα :D

  Ο Γιώργος όμως παραπάνω δεν πιστεύω πως αναφέρεται μόνο σε Ελλάδα. Απευθύνεται γενικά στον affiliate marketer. Αν είσαι καλός, μπορείς να προωθήσεις και έξω προϊόντα.

 4. antonisid, σίγουρα η κρίση επηρεάζει τα πάντα άρα και το affiliate marketing. σίγουρα δεν είναι εύκολο να βγάλεις χρήματα, αν ήταν θα το έκαναν όλοι. Όμως γίνεται το κάνουν πολλοί και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Γιατί δεν δοκιμάζεις να παίξεις με σελίδα στα αγγλικά? Αν το επίπεδο σου στα Αγγλικά δεν είναι και τόσο καλό..μην φοβάσαι, ούτε το δικό μου είναι. Δεν γράφω εγώ τα άρθρα. Υπάρχουν ιστοσελίδες που σου γράφουν ότι άρθρο θες για 3-4 δολάρια. Στην συνέχεια κάνεις spin αυτό το άρθρο, το μετατρέπεις σε unique και το χρησιμοποιείς σε όσες ιστοσελίδες θέλεις(article directories, web2 sites κλπ)

  Θες στην Ελλάδα να βγάλεις χρήματα από το affiliate? Φτιάξε 4-5 sites, το καθένα επικεντρωμένο σε συγκεκριμένο market, προμόταρε προϊόντα που ταιριάζουν απολύτως στο κάθε market και πίστεψε με θα βγάλεις πολύ παραπάνω από ένα απλό χαρτζιλίκι.

 5. Σύμφωνο με των Alex. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει καλή ψυχολογία, υπομονή, και φυσικά τύχη. Άμα έχουμε και κώνε ακόμα καλύτερα :P

 6. Το κονέ στο affiliate marketing που κολλάει? :P

 7. Όχι για το affiliate marketing, για να μπορέσει να πάει το site ψηλά και να έχεις έσοδα.

 8. αν εννοείς να ανέβει στα οργανικά αποτελέσματα, τότε αυτό έχει να κάνει με seo. Για να διαφημιστεί, τότε το καλό περιεχόμενο είναι το μυστικό και η επιμονή. Κανενα πετυχημένο blog δεν έγινε γνωστό σε λιγότερο από 2 χρόνια ακόμη και αν ήταν πρωτότυπη ιδέα.

 9. Ωραίο άρθρο. Θα συμφωνήσω και εγώ με τη θετική ψυχολογία που αναφέρατε. Αυτό ισχύει σε οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε.
  Σε ό,τι αφορά αυτό με το ότι δεν θα βγάλεις χρήματα από την πρώτη ημέρα, πολύ σωστά τα λες. Υπάρχει μία λάθος αντίληψη, όπου την ακούω από πολλούς, και λένε, θα βάλω 2-3 διαφημίσεις και μια χαρά. Θα “χεστώ” στο τάλιρο.
  Και το χειρότερο είναι ότι εάν σε κάποιους από αυτούς τους φέρεις αντίρρηση και προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα, σου λένε, δεν ξέρεις εσύ για αυτό δεν τα καταφέρνεις. Φυσικά, βέβαια, όταν το ξεκινάνε, βλέπουν ότι αυτά που έλεγαν δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα…

 10. … στο τέλος απογοητεύονται, τα παρατάνε και προσγειώνονται αυτόματα!

 11. Εξαρτάτε τι εννοείς πετυχημένο blog. Νομίζω δεν χρειάζεται να περάσουν 2 χρόνια. Οκ..σίγουρα χρειάζεσαι 2 χρόνια αν θες να μάθει το blog σου η μισή Ελλάδα.

  Ας δούμε λίγο τα ποσοστά:

  Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα blog για διατροφή, δίαιτα, γυμναστική κλπ, κλπ και έχεις φθάσει να έχεις 200 unique visitors την ημέρα. Αν προωθείς 2 afiliate προιόντα(ξένα) σχετικά με το blog σου, με απόδοση 1% θα έχεις 2 πωλήσεις την ημέρα. Δεν είναι και άσχημα, είναι σχεδόν ένας βασικός μισθός και το 1% δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

 12. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με affiliate marketing, αλλά αυτή τη στιγμή έχω 1 niche site με μοναδικό περιεχόμενο, έχω περίπου 3.500 οργανικούς επισκέπτες και 5,5 στο σύνολο. Το blog έχει σχέση με την τεχνολογία, υπολογιστές, κινητά κλπ. Όλο το περιεχόμενο είναι μοναδικό. Από adsense βγάζω περίπου 10 – 15€ το μήνα :p Να τονίσω ότι το site είναι για την αγγλική – αμερικανική αγορά.

 13. Γιατί δεν παίζεις με affiliate προιόντα? clickbank για παράδειγμα? To adsense δεν αφήνει μεγάλο κέρδος αν δεν έχεις πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα

 14. Σκέφτομαι να παίξω με αυτές τις εταιρίες μόλις προσαρμόσω το affiliate demon για clickbank και commission junction κλπ. Ουσιαστικά θα τραβάω τα προϊόντα τους και θα τα παρουσιάζω σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα συνδυάσω με λίγα λόγια blog + affiliate products. Ένα παράδειγμα για το πως είναι το affiliate demon μπορείς να το δεις εδώ: http://goofy.gr/

  Ουσιαστικά τραβάει προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα.

 15. Ξέχασα επίσης να προσθέσω ότι το conversion rate μου είναι μόλις 0,5%. Αν καταφέρω επομένως να αυξήσω το conversion rate μου κατά 2%, τότε τα μηνιαία έσοδα θα είναι με το ίδιο traffic τουλάχιστον 40€

 16. Ναι το έχω ξαναδεί το affiliate demon

 17. Θες να ποστάρεις εδώ τo site να σου πούμε την γνώμη μας?

 18. Θα στο στείλω σε μήνυμα στο fb, μην έχουμε κανένα πρόβλημα με τα trolls. Χτες έκανα κάποιες αλλαγές στις θέσεις από τα ads και το conversion rate ανέβηκε στο 2,59%. Θα τις αφήσω έτσι μερικές μέρες να δούμε πως θα πάει.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".