Βασικά συστατικά για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας online

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν είναι τυχαίο πως ο καταναλωτής πλέον πριν αγοράσει από οργανικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνει αρχικά μία έρευνα στο internet για να δει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια το internet είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την αγορά ή όχι ενός προϊόντος, καθώς επίσης και από που θα το αγοράσει. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν να φτιάχνετε την ιστοσελίδα σας online, είναι απαραίτητο να έχετε κάποιες παραμέτρους στο μυαλό σας. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Web-Promotion

Πρέπει να έχετε ένα καλό domain

Έχω γράψει αρκετά για τα domain names στο ifeed και σε άλλες κοινότητες και ποτέ δεν σταματάω να τονίζω τη σημαντικότητα του. Το domain name είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα domain, να έχετε υπόψη σας να είναι λίγες λέξεις (καλό θα ήταν μέχρι δύο) και να είναι ευανάγνωστο για να σας βρουν.

Δημιουργείστε μια όμορφη ιστοσελίδα

Όπως και με τα domains, οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν ιστοσελίδες οι οποίες τους δημιουργούν εμπιστοσύνη. Εάν η ιστοσελίδα σας εκπέμπει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, τότε είναι σίγουρο πως θα μετατρέψετε περισσότερους από αυτούς τους επισκέπτες σε πελάτες.

Φροντίστε η Ιστοσελίδα σας να είναι εύκολη στην περιήγηση

Το γεγονός ότι θέλετε να φτιάξετε μια όμορφη ιστοσελίδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψουμε την περιήγηση. Η περιήγηση είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία ιστοσελίδα, οπότε δεν πρέπει να παραλείψετε αυτό τον παράγοντα.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

Αυτός είναι ο παράγοντας που αγνοούν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων. Αφού χτίσετε λοιπόν μια ιστοσελίδα, πρέπει να φέρετε κόσμο, ο οποίος θα ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σας. Έτσι μπορείτε να φέρετε ενδιαφερόμενους μέσα από το Google, το Facebook και από διαφημίσεις σε άλλες ιστοσελίδες.

Έστω και ένας από τους παραπάνω παράγοντες να αγνοηθεί, τότε είναι σίγουρο ότι η ιστοσελίδα σας δεν θα αποδίδει έτσι όπως πρέπει, οπότε πρέπει να προσέξετε όλοι οι παράμετροι να ακολουθηθούν στο ακέραιο.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".