Η Adobe στη “μαύρη” λίστα της Kaspersky

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Rapsos13

Γεια σας, Ονομάζομαι Νίκος και είμαι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Από τότε που θυμάμαι το εαυτό ασχολούμαι με θέματα υπολογιστών και οι μεγάλη μου αγάπη είναι η τεχνολογία.Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με το web development όπου ευελπιστώ να τα καταφέρω σε αυτόν τον τομέα.Στις 18 Μαρτίου 2011 ξεκίνησα μία προσπάθεια ενημερωτικού Blog: BeeZz Press, στημένη σε WordPress.


"μαύρη" λίστα της Kaspersky LabΗ πρωτιά της Adobe στην λίστα των πιο πετυχημένων εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού δεν επηρέασε τους ανθρώπους της Kaspersky Lab να κατατάξουν τα προϊόντα της στη λίστα των 10 πιο ευάλωτων  εφαρμογών.

 

Μάλιστα, για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, κάποια από τα προγράμματα της Apple, ανέβηκαν ψηλότερα στην “μαύρη λίστα” της Kaspersky Lab. Αναλυτικότερα, πιο ψηλά στην λίστα με τις εφαρμογές με τα περισσότερα τρωτά σημεία που πιθανόν να εκμεταλλευτούν για κακόβουλη επίθεση, συναντάμε τον Acrobat Reader και τον Flash Player ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε πως στην λίστα συναντάμε και τα εξής προγράμματα: Java Virtual Machine, Apple QuickTime, Winamp αλλά και το Microsoft Office.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Η Adobe στη “μαύρη” λίστα της Kaspersky


  1. Βέβαια αυτό που τις κάνει ευάλωτες είναι το γεγονός ότι τις πολυ-χρησιμοποιούν ή απλά είναι ευάλωτες σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές?

  2. γιατι εταιριες σαν την adobe εχουν ανταγωνιστες ? :P

  3. Πλάκα πλάκα οι εφαρμογές της adobe δεν έχουν “ανταγωνιστές”.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".