Πως τα tablets και τα κινητά έχουν αρχίσει να επηρεάζουν το web design?

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Είναι παντού γύρω μας. Ολοένα και περισσότερα άτομα έχουν αρχίσει και αγοράζουν tablet pcs, ενώ σχεδόν όλοι πλοηγούνται στο internet όταν βγαίνουν και κάθονται έξω για καφέ μέσα από το κινητό τους. Αυτή η συμπεριφορά, έχει αρχίσει σιγά σιγά να οδηγεί όσους ασχολούμαστε με το web design στην υιοθέτηση διαφορετικών πρακτικών, προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των χρηστών. Πρόσφατα για παράδειγμα εγκατέστησα το WPtouch στο ifeed, προκειμένου να υπάρχει mobile version στην ιστοσελίδα μου και να γίνεται πιο άνετα η περιήγηση. Μετά το έβγαλα βέβαια γιατί δεν λειτουργούσε σωστά στο android tablet μου…

Best_tablets

Όπως και να ΄χει όμως, έχουμε δει όλοι πως οι νέες ιστοσελίδες σταδιακά έχουν αρχίσει και γίνονται πιο φιλικές προς τις κινητές συσκευές, ενώ αισθητικά οι αλλαγές είναι ακόμη πιο εμφανείς. Οι γραμματοσειρές είναι πιο μεγάλες σε σχέση με το παρελθόν, η εμφάνιση της ιστοσελίδας πιο απλή και πιο τετράγωνη, ενώ οι στήλες προσπαθούμε να τις κάνουμε όσο το δυνατόν να είναι λιγότερες για αυτό το λόγο.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όσο περισσότερο εξαρτάται η κοινωνία μας από τις κινητές συσκευές και τα tablets, το responsive design θα αρχίσει να εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο μέχρι που θα θεωρείται αναγκαιότητα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".