Τα 3/4 του πληθυσμού της γης έχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε η World Bank (www.worldbank.org), σήμερα, υπάρχουν περίπου έξι δις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα 3/4 του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη, όταν το 2000 υπήρχαν μόλις ένα δις συνδρομές!

Σημαντικό στοιχείο της έρευνας αυτής,  αποτελεί το ότι τα 5 δις από αυτές τις συνδρομές βρίσκονται σε αναπτυσσόμενες χωρές!

Σε δηλώσεις της, η αντιπρόεδρος Rachel Kyte, δήλωσε:

  • «Οι τηλεπικοινωνίες προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη -από την πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες υγείας μέχρι πληρωμές κτλπ»
  • «Η πρόκληση είναι τώρα να επιτρέψουμε στους ανθρώπους, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις στις αναπτυσσόμενες χώρες να αναπτύξουν τις δικές τους τοπικές εφαρμογές για να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες»

Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Τα 3/4 του πληθυσμού της γης έχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα!


  1. Πραγματικά τεράστιο ποσό. Και αν σκεφτείς ότι πριν μερικά χρόνια (καμιά δεκαετία δλδ που τότε ήμουν γυμνάσιο :O ) μόνο ένας συμμαθητής μου είχε μία παντόφλα για κινητό και μας φαινόταν πρωτοποριακό. Τώρα όλοι έχουμε τουλάχιστον 1 κινητό και τουλάχιστον μία κάρτα sim.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".