Σπουδαία διάκριση για το imeakia.gr

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Μία σημαντική διάκριση για το site του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το οποίο τιμήθηκε με το 1ο Εθνικό Βραβείο του διαγωνισμού “Ευρωπαϊκό Βραβείο για Ποιοτικό online Περιεχόμενο για Παιδιά”.

Ο διαγωνισμός, διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πραγματοποιήται στην Ελλάδα από τη Δράση Ενημέρωσης Safeinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Το site του ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση imeakia.gr, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Μέσα στο site, την ξενάγηση αναλαμβάνουν δέκα ήρωες καρτούν και οι μικροί επισκέπτες έχουν την δυνατότητα εκμάθησης και ψυχαγωγίας, μέσα από παιχνίδια διαφόρων ειδών, όπως γνώσεων, λογικής αλλά και δράσης.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Σπουδαία διάκριση για το imeakia.gr


  1. Pingback: Σπουδαία διάκριση για το imeakia.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".