Τα 5 νέα smartphones της HTC

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον kostasm

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.


Ήρθαν τα 5 νέα smartphones της HTC

Πέντε νέα smartphones θα διαθέσει η HTC στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Πρόκειται για τα:

  • HTC Desire HD &
  • HTC Desire Z, με την ανανεωμένη υπηρεσία HTC Sense,
  • HTC 7 Mozart,
  • HTC 7 Trophy και
  • HTC HD7 με τη νέα Windows Microsoft Phone 7 πλατφόρμα.

Το HTC Sense? ενσωματώνει μια γκάμα αναβαθμισμένων πολυμεσικών υπηρεσιών και υπηρεσιών βασισμένων στη γεωγραφική θέση, ενώ εισάγει το HTCSense.com, μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών της HTC.

htc phoneΟ κος Νικήτας Γλύκας, Regional Director SEE MENA της HTC Corporation, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε στην ελληνική αγορά τα νέα Android και Windows Phone 7 κινητά τηλέφωνα, εμπλουτίζοντας την προϊοντική μας σειρά. Στόχος μας είναι να αντιληφθούν οι πελάτες μας, χρησιμοποιώντας το νέο HTC SENSE, τις πολλαπλές δυνατότητες που παρέχουν οι καινούργιες μας συσκευές με πολύ εύκολο τρόπο. Παράλληλα, είμαστε υπερήφανοι που για μία ακόμα φορά συνεργαζόμαστε με τη Microsoft, συνεχίζοντας με επιτυχία τη μακροχρόνια συνεργασία μας».

 

πηγή: έθνος


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Τα 5 νέα smartphones της HTC


  1. Πολύ καλή δουλειά από την HTC. Κατέχω το HTC Wildfire και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου. Όσο για τα νέα μοντέλα, όποιος έχει τόσα χρήματα να διαθέσει, σίγουρα δε θα το μετανιώσει…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".