Νέο Apple MacBook Air: Συνδυάζει στοιχεία iphone και ipad

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.
Τον λεπτότερο και ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή Mac, ο οποίος συνδυάζει στοιχεία του iPhone και του iPad με χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς υπολογιστών Mac, παρουσίασε χθες ο Στιβ Τζομπς της Apple, παράλληλα με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος OSX, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011.

Το νέο λάπτοπ MacBook Air, όπως ονομάζεται, έχει οθόνη 11,6 ιντσών και ζυγίζει 1 κιλό, ενώ παρέχει όλες τις δυνατότητες χειρισμού που παρέχουν το iPhone και το iPad.
Οσον αφορά την αποθήκευση δεδομένων το νέο MacBook Air χρησιμοποιεί flash και όχι σκληρό δίσκο, όπως οι συμβατικοί υπολογιστές, κάτι που του επιτρέπει να αποθηκεύει δεδομένα με διπλάσια ταχύτητα.
Ο ίδιος ο Στιβ Τζομπς, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, χαρακτήρισε το νέο MacBook Air, ως το μέλλον των notebooks και όπως ανέφερε: «Αναρωτηθήκαμε τι θα συνέβαινε εάν το MacBook και το iPad συνδυάζονταν; Ε, λοιπόν, αυτό είναι το αποτέλεσμα»!

Πηγή:ethnos.gr
Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".